cmas   padi

Equipment

Keuze & Onderhoud

Uitrusting is het meest beduidende punt waarop de diepzeeduikers belang moeten hechten. De uitrusting om te duiken moet van de beste kwaliteit en goed onderhouden zijn. Uiteraard met het voldoen aan de standaardvereisten. Want juist gekozen uitrusting is de basis aan de ontsnapping van psychologische en fysische problemen bij het duiken en tevens het fundament van een mooie verkenning van het onderwater pracht. Tijdens het duiken is er geen plaats voor een lakse mentaliteit zoals “een uitrusting die voldoende is” want toegevingen in verband met de keuze van de juiste uitrusting is niet aanvaardbaar.
    
Duiktechnologie en wetenschappelijke ontwikkeling op de voet volgen en verbeteringen brengen aan de ontwikkelingsveranderingen zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden van de duikers en duikerscentra. De ontplooiing van de duiktechnologie ziet erop toe dat het duiken nog meer efficiënt, ontspannend en veilig is.

Bij de keuze van de uitrusting moet men in plaats van het uiterlijk het doel hoogschatten. De uitrusting moet efficiënt en tegelijkertijd bestendig zijn.

Na gebruik van de uitrusting moet men het onderhoud (afspoelen met zoetwater) niet verwaarlozen. Het periodieke onderhoud van de uitrusting moet plaatsvinden bij een erkende service oftewel onderhouden worden door experts.  Men moet niet vergeten dat gemakzucht en onoplettendheid kwalijke gevolgen kan hebben.

De uitrusting die men nodig kan hebben is te verkrijgen bij naturablue SHOP.

Gedurende de duiksessie kunt u uw uitrusting in veiligheid stellen in onze boot. De uitrusting gaat wordt door de verantwoordelijken van de boot bewaakt worden. Daardoor kunt u ontlast worden van het dragen van de uitrusting in de zon. Bijgevolg kunt u genieten van uw vakantie.

 Naturablue Head Office
Likya Cad. No:1/A Kaş/Antalya/TURKIYE
GSM : (+9) 0 532 416 5775
Tel & Fax : (+9) 0 242 836 2580
natura@naturablue.com
Belgium Office
Beringersteenweg, 60 3550 Heusden-Zolder
Gsm: +32 (0) 475 79 13 66
Tel: +32 (0) 11 42 66 19
e-mail: naturadiving.kas@telenet.be
design: