cmas   padi

Standaard Duiktrip

Standaard Duiktrip
We organiseren twee duiktrips per dag als standaard programma. De eerste duik varen we uit om 10u00 en keren terug om 12u30. Voor de tweede duik is het vertrek voorzien rond 15u en eindigt rond 17u30.

De structuur van Kas en zijn kenmerkende duikplaatsen laten toe de dag te beleven op diverse manieren.
Onze gasten kunnen aan meerdere verschillende activiteiten deelnemen gedurende dezelfde dag.
Bijvoorbeeld, je kan meegaan met de ochtendduik en in de namiddag nog een andere duiktrip doen.
Je niet-duikende-partner kan je vergezellen op de boot, indien er plaats is. Hij/zij kan zwemmen of zonnebaden wanneer jij gaat duiken. De namiddag kan men opvullen met shoppen en/of terrassen.

We spreken een uur voor vertrek af om het nodige materiaal voor te bereiden. Al onze duiken zijn voor kleine groepen (max. 5 pers.) en worden zorgvuldig voorbereid door gidsen die elk een groep begeleiden. Voor de duik worden de groepen ingedeeld en gedetailleerd gebrieft over de duikplaats.
Dagtrips

Van tijd tot tijd organiseren we dagtrips op aanvraag. We vertrekken in de haven om 9u30 naar een verder gelegen (niet voor standaard duiktrip) duikplaats. We doen onze eerste duik daar en kiezen één van de heldere blauwe baaien voor een BBQ. Na de lunch genieten we van de rust of maken we een natuurwandeling tot de volgende duik. Na de tweede duik op een andere plaats varen we terug binnen rond 17u00.
Nachtduik

We organiseren ook op voorhand geplande nachtduiken met duikers die de nodige kwalificaties bezitten voor deze duiken en als deel van een duikpakket. We verlaten de haven tegen zonsondergang, ankeren aan de duikplaats, treffen de nodige voorbereidingen en geven gedetailleerde briefing voor de duik.

Naturablue Head Office
Likya Cad. No:1/A Kaş/Antalya/TURKIYE
GSM : (+9) 0 532 416 5775
Tel & Fax : (+9) 0 242 836 2580
natura@naturablue.com
Belgium Office
Beringersteenweg, 60 3550 Heusden-Zolder
Gsm: +32 (0) 475 79 13 66
Tel: +32 (0) 11 42 66 19
e-mail: naturadiving.kas@telenet.be
design: